ecosol

Et convidem a la 2a trobada de monedes socials enxarxades amb la XES

La moneda social continua fent camí com a eina que ens permet fer transaccions entre gent de l’entorn proper, fomentant projectes que tinguin un impacte social o mediambiental positiu sobre la societat.

La Fira d’enguany és un entorn especialment adequat per continuar reflexionant sobre com articular el seu funcionament. Per això, el dissabte 22 d’octubre, de 16 a 20h, se celebrarà la 2a trobada de monedes socials enxarxades amb la Xarxa d’Economia Solidària (XES)

En aquesta trobada s’exposarà el treball ja fet per algunes entitats en aquesta matèria, i es treballarà un document bàsic que permeti establir criteris de participació i col·laboració que permetin fer viable la intercooperació entre els diferents models d’economies solidàries emergents i la xarxa d’empreses associades a la XES.

En la present edició, la FESC acceptarà l’adquisició d’ecosols (la moneda de la Fira) amb ecocoops. El canvi de moneda es farà efectiu des de l’Integralces.net a unes taules instal·lades per aquesta funció.

 

moneda social

Consulta el programa de la trobada aquí.