infoxes

Ja tenim aquí el segon InfoXES! Ens ajudes a compartir-lo?

Ja tenim aquí el segon InfoXES, una publicació especial amb les últimes novetat de la V Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Es tracta d’una edició conjunta de la XES i La Directa, de la que s’han distribuït 9.000 exemplars, alguns d’ells encartats a la mateixa Directa. La novetat d’enguany és que també s’han distribuït 450 exemplars a les suscriptores de La Marea dels Països Catalans. Però, si no sou subscriptores de cap d’aquests diaris, no us preocupeu perquè podeu aconseguir exemplars en paper en locals i oficines de sòcies de la XES, al carrer Bailén, 5 i durant la mateixa fira.

En aquesta edició de l’InfoXES, us avancem el programa provisional de la FESC 2016. Hi trobareu la llista de xerrades i activitats previstes i estem acabant de tancar els horaris i distribució per espais. Aquest any, augmentem la superfície de la fira en 1200 metres quadrats, així que també trobareu un mapa amb la nova distribució d’espais. A més, trobareu articles amb les novetats sobre l’app mòbil, les monedes socials, la representació internacional, la cooperativa d’habitatge La Borda o la TecnoFESC, entre moltes altres!

Us animem a compartir-lo a través de les vostres xarxes socials i ajudar-nos a que l’economia social i solidària es propagui pel territori!

 

captura-de-pantalla-2016-10-06-a-les-16-10-17