Preinscripció

La preinscripció, tot i no ser vinculant, és necessària i obligatòria per a totes i cadascuna de les entitats que vulguin dur a terme una proposta d’activitat i/o obtenir un estand, individual o compartit, en aquesta edició que tindrà lloc els 21, 22 i 23 d’octubre de 2016 al recinte Fabra i Coats de Barcelona. Les sol·licituds que rebem fora de termini, formaran part d’una llista d’espera per cobrir qualsevol baixa de darrera hora o per assolir un mínim nombre d’expositors que compleixin els requisits.


Si teniu qualsevol dubte, podeu consultar el nostre apartat de consultes freqüents. Si allà no trobeu la informació que cerqueu, podeu contactar amb info(arroba)firaesc.org.

Abans de procedir a la preinscripció, us demanem que llegiu les Condicions de Participació aquí.

Preus (2016)

Aquest formulari aplica automàticament un descompte a entitats de la XES, identificant el CIF/NIF introduït.

Forma de pagament

La XES farà el cobrament abans del 25 de juliol del 2016  al número de compte corrent que ens faciliteu i caldrà enviar les dades fiscals de l’entitat per la factura. En el cas de no fer efectiu el pagament, l’expositor/a perdrà tots el drets sobre l’espai reservat.

Sessió d’Intercooperació

Divendres 21 a la tarda podeu participar a l’espai d’Intercooperació. Escalfarem motors pel cap de setmana: generarem un espai on conèixer-nos, donar a conèixer els nostres projectes i explorar vies d’intercooperació. Marqueu la casella del formulari per confirmar la vostra assitència.

Dades de facturació

Informació privada per procedir a la domiciliació de la quota d’inscripció i/o estand i per contactar amb vosaltres per resoldre assumptes logístics.

IBAN Entitat Oficina DC Número de compte

Condicions de la inscripció

La quota d’inscripció es obligatòria i fixe. Aquelles entitats, que a més vulguin compartir o tenir un estand a la fira, hauran d’aportar la quota corresponent. Aquest formulari aplica automàticament el descompte a entitats de la XES, identificant el CIF/NIF introduït anteriorment.

Escolliu l'opció

Dades públiques

Informació que es publicarà en tots els mitjans de la fira.

Obrir arxiu

http://
http://www.facebook.com/
@
Àmbit territorial d’acció de la iniciativa
Xarxes
Transparència Indiqueu a quins processos ha estat sotmesa la vostra entitat:
Equitat laboral
%
%

Política de Protecció de Dades